Finsk ekologisk renhet för ditt hem

Pohjan Neito och Pohjan Akka är högkvalitativa hushållsrengöringsmedel för en konsument som bär ansvaret för sitt ekologiska fotavtryck. 

Produkterna har en Miljömärket Svanen som en signal med miljövänlighet. Nyckelflaggan är en garanti för den finska tillverkningen. Miljömärket Svanen betyder ett hållbart samhälle, där kommande generationer har samma goda förutsättningar och chanser som vi. Ett viktigt steg mot den visionen är att vi alla, med hjälp av miljömärkning, väljer de mest miljöanpassade produkterna. Att välja en Svanmärkt produkt är alltid ett steg mot en bättre miljö, samtidigt som du får kvalitet och funktion på köpet. När produkter tillverkas i Finland, stöder detta också miljövänlighet. 

Effektiviteten hos dessa tvättmedel är bevisat i test och av många nöjda användare. I produktkategorin hittar du rengöringsmedel för alla ytor i ditt hem.

Allmänna rengöringsmedel med tre olika färska, men fortfarande milda dofter och lite toner för att göra rengöringen av ditt hus enklare och lyckligare. 
Det finns också ett speciellt allergitestat, ett helt färglöst och luktfritt rengöringsmedel. Produkterna flaskas i lättanvända sprayflaskor. Vissa produkter finns i kondenserade formler för att användas som sådan för en mycket plommon smuts eller att spädas till de återanvändbara sprayflaskorna.

Rengöringsmedel för sanitära anläggningar och badrum finns tillgängliga i spray- och kondensflaskor. Dessa rengöringsmedel avlägsnar effektivt fläckar och kalciumrester som lämnar en smutsavvisande yta.
Pohjan Neito diskmedel har uppnått bra testresultat av dess avfettning. Medel är fortfarande mycket skonsamt för händer och hud.
Fönstren rengöringsmedel är en effektiv, kraftfull spray som inte lämnar spår på någon glasyta.
 
Produkterna tillverkas av Viherneito Oy

Allmänna rengöringsmedel, diskmedel och sanitära rengöringsmedel

|  Viherneito Oy  |  020 755 8000  |  tilaus@pohjanneito.fi  |  copyright Viherneito Oy  |